Блокада Донбасу: поліція зробила гучну заяву
Категорія
Події
Дата публікації

Блокада Донбасу: поліція зробила гучну заяву

Блокада Донбасу: поліція зробила гучну заяву
Джерело:  online.ua

У блокадників Донбасу в Луганській області поліція виявила вибухівку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook начальника відділу зв'язків з громадськістю ГУ Нацполиции в Луганській області Тетяну Погукай.
Читайте також: Блокада Донбасу: Гройсман назвав значну цифру збитків
"Під однією з опор мосту, де стоїть їхній намет, виявлені міни "МОН", гранати РГМ-5, близько двох кілограмів тротилу з необхідними пристроями для здійснення вибухів, димові шашки, патрони", - сказано в заяві поліції.
"В даний час на місці, де розташовані намети активістів-блокадників, проводяться оперативно-слідчі дії. Працюють експерти-криміналісти-вибухотехніки. Проводиться ретельне обстеження території, де знаходяться блокадники", - розповіла Погукай.
Як повідомляв ONLINE.UA, вдень 28 лютого на залізничній станції Кривий Торець, де перебувають учасники блокади, виник конфлікт. У результаті поліцейські затримали 37 осіб, які скоїли напад на активістів блокади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?