На Луганщині "прорвали" блокаду Донбасу: з'явилися гучні подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

На Луганщині "прорвали" блокаду Донбасу: з'явилися гучні подробиці

На Луганщині "прорвали" блокаду Донбасу: з'явилися гучні подробиці
Джерело:  online.ua

Опівдні 4 березня в Луганській області залізничники відновили сполучення за напрямом, яке більш ніж місяць було заблоковано учасниками блокади Донбасу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу "Укрзалізниці".
Читайте також: Блокада Донбасу: Гройсман назвав значну цифру збитків
"Шляхи були очищені від сторонніх предметів. Всі заходи з підготовки до відправлення поїзда проходили під контролем правоохоронних органів, які і надалі будуть контролювати його дотримання. О 12:26 поїзд прибув на станцію Світланове і продовжив слідування до станції Ниркове. Як повідомив машиніст, руху потяга ніхто не перешкоджає, також в рухомому складі немає сторонніх осіб", - сказано в повідомленні.
Нагадаємо, перегін Шипинове - Світланове був заблокований активістами 25 січня. Додамо, що станція Світланове знаходиться в декількох кілометрах від територій, які контролюють бойовики так званої ЛНР.
Як повідомляв ONLINE.UA, 4 березня в управлінні Нацполіції в Луганській області повідомили, що активістів блокади Донбасу виявлена вибухівка, а також гранати і патрони: при цьому не уточнюється, в якому саме місці стався інцидент.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?