Спить малюк: соцмережі насмішило фото Насірова в суді
Категорія
Події
Дата публікації

Спить малюк: соцмережі насмішило фото Насірова в суді

Спить малюк: соцмережі насмішило фото Насірова в суді
Джерело:  online.ua

Затриманого голову Державної фіскальної служби України Романа Насірова доставили до зали суду для визначення запобіжного заходу у справі в нанесенні державі збитків на 2 мільярди гривень.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".
Після того, як у поліцію надійшов анонімний дзвінок про те, що приміщення Солом'янського районного суду, в якому має пройти засідання, заміновано, сапери встановили, що вибухівки в ньому немає. Незабаром на ношах з карети "швидкої" в зал завезли Насірова.
Повідомляється, що Насіров знаходиться у тямі й відповідає на запитання.
У мережі з'явилися фото з засідання, на яких Романа Насирова спочатку вивозять з "швидкої", а потім він лежить на ношах в клітці.


Фото: pravda.com.ua


Фото: pravda.com.ua


Фото: pravda.com.ua
У соцмережах посміялися над лежачим Насіровим.





Ніна Грицула: Уявляю: сидить консиліум, волосся сивіє, та методом мозкового штурму висувають ідеї: привезти під наркозом, замінувати суд, перерва на памперси, воєнний стан і т д, а може в Борисполі на всякий пожежний журналістів поставити.
Нагадаємо, на початку сьомої в суботу, 4 березня, Насірова відвезли з кардіології в Солом'янський суд, де має відбутися засідання з обрання йому запобіжного заходу.
Як повідомляв ONLINE.UA, нардеп Андрій Журжій заявляв, що медичне обстеження Романа Насирова спростувало чутки про пережитим ним інфаркт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?