В Росії щільно зайнялися українським олігархом: ЗМІ дізналися про обшуки
Категорія
Світ
Дата публікації

В Росії щільно зайнялися українським олігархом: ЗМІ дізналися про обшуки

В Росії щільно зайнялися українським олігархом: ЗМІ дізналися про обшуки
Джерело:  rosbalt.ru

Співробітники Міністерства внутрішніх справ Росії провели серію обшуків в рамках розслідування справи про шахрайство в особливо великому розмірі, до якого причетний українських олігарх Віктор Пінчук.


Про це заявили в правоохоронних органах, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Росбалт".


Читайте також: СБУ зайнялася Пінчуком: Ярош показав фото документа


За даними слідства, в 2013 році більше мільярда рублів коштів росіян, переданих страховій компанії "Росія", було викрадено і виведено в кіпрські офшори, причому частина з викрадених коштів нібито могла піти на передвиборні кампанії президента України Петра Порошенка в 2014 році і переможеного кандидата на президентських виборах в США 2016 року Хілларі Клінтон.


Так, були проведені обшуки у ряду екс-менеджерів ВСАТ "Росія", в офісах фірм, що мають відношення до "Росії", в адвокатському бюро, яке представляє інтереси страховиків.


Відзначимо, що головним фігурантом справи є олігарх, зять колишнього президента України Леоніда Кучми Віктор Пінчук, який контролював діяльність ВСАТ "Росія" з 2009 року.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Віктор Пінчук заявляв, що Україна повинна пожертвувати Кримом заради миру з Росією, а також погодитися на заморожування конфлікту на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?