Путін став героєм дотепної карикатури
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Путін став героєм дотепної карикатури

Путін став героєм дотепної карикатури

У мережі з'явилася дотепна карикатура, в якій порівняли президента Росії Володимира Путіна і радянського вождя Йосипа Сталіна, які годують своє населення байками про "повернення до патріотизму".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-спільнота "Жовті стрічки".
Карикатура зображає Сталіна і Путіна, які насипають з величезного відра корм в корито ослам під табличкою "Повернення до патріотизму".
Цікаво, що на "кормі" у Сталіна зібрані штампи тих часів: "Релігія, Свята Русь, Кутузов, 1812", а Путін "годує" своїх ослів "духовністю, Єдиною Росією, РПЦ і Діди воювали".
Читайте також: Трамп зробив неприємний натяк на адресу Путіна
У підписі до малюнку говориться: "Гегель був прав. Історія повторюється двічі: перший раз у вигляді трагедії, другий раз у вигляді фарсу...".




Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше відомий карикатурист висміяв скандал довкола нових розкішних вілл рісійського прем'єра Дмитра Мєдведєва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?