Справа Насірова: з'явилися нові фото і відео пікету в Києві
Категорія
Події
Дата публікації

Справа Насірова: з'явилися нові фото і відео пікету в Києві

Справа Насірова: з'явилися нові фото і відео пікету в Києві

Під будівлею Солом'янського суду на  пікет проти затягування справі відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова  зібралося близько 500 людей.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення учасників акції в соціальних мережах.
Так, за словами журналіста Євгенія Кузьменко, біля будівлі суду зібралося близько 500 чоловік.
"Насирівський районний суд Києва. Двіж. Чоловік 500, думаю, є. Багато молоді... Багато автомайданівців, середнього класу середніх років. І багато людей, котрі шепочуться, із нашивками "Націоналістичний Корпус", - написав він.


Читайте також: Справа Насірова: суд серйозно засмутив НАБУ




У свою чергу, народний депутат Мустафа Найєм розповів, що в будівлі суду він не зміг знайти жодного судді.
"Стою всередині будівлі Солом'янського суду. Голови суду немає, суддя по справі Бобровник кудись подівся (він в принципі і не може нічого зробити, йому оголосили відвід), ніяких інших суддів - теж. Будівля суду оточена людьми, виїзди заблоковані АвтоМайданом", — повідомив депутат.



За словами присутніх, в акції беруть участь народні депутати Сергій Лещенко та Юрій Дерев'янко, а також представники "Руху нових сил" Міхеїл Саакашвілі і Тисне Сакварелідзе.
Також повідомляється, що всередині суду залишаються детективи НАБУ і прокурори САП, які чекають або поновлення розгляду справи, або закінчення строку тримання Насирова під вартою, який закінчується у 23:59.


Читайте також: Пікетувати суд у справі Насірова прийшли навіть коти: з'явилися фото

Між тим, в мережі з'явилися повідомлення про те, що до будівлі Солом'янського суду прибули три автобуси з бійцями Національної гвардії.


"До будівлі Солом'янського райсуду, в якій знаходиться Роман Насиров, з боку Львівської площі поки приїхали три автобуси з нацгвардийцами", - передає  УНН.


У той же час, у одного з чорних виходів знаходяться працівники ГФС, які їх охороняють, в самій будівлі знаходяться чотири охоронця Насирова.


Як повідомляв ONLINE.UA, Романа Насірова підозрюють у пособництві нардепу-втікачу Олександру Онищенку і нанесенні Україні збитків на суму близько двох млрд грн. Перед оголошенням підозри Насіров нібито втратив свідомість та пережив інфаркт.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?