Насіров виступив з новими заявами: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Насіров виступив з новими заявами: опубліковано відео

Насіров виступив з новими заявами: опубліковано відео
Джерело:  LB.ua

Глава ДФС Роман Насіров, що очікує засідання в будівлі Солом'янського райсуду в Києві, розповів про пережитий гіпертонічний криз, безпідставність звинувачень силовиків і готовність співпрацювати зі слідством.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю чиновника виданню "Лівий Берег".


"Мій фізичний стан погіршився за останні дні. У цьому немає жодної частки симуляції, або чогось подібного, - заявив Насіров. - Завтра має відбутися засідання суду в Апеляційному суді, я сподіваюся, що доктора трохи допоможуть поставити мене на ноги, щоб я міг самостійно, повноцінно прийняти у цьому участь і відповісти на всі питання".


Читайте також: Справа Насірова: головний фігурант виступив із заявою


"У мене був великий гіпертонічний криз, за ​​словами лікарів, це міг бути передінфарктний стан. На сьогодні, включаючи ті процедури, які були зроблені і, з огляду на те, що останні два дні в дійсності не було можливості проводити ні медичні процедури, ні навіть банально приймати їжу, на сьогодні він (стан здоров'я, - ред.) залишається досить слабким", - додав чиновник.


За словами відстороненого голови ДФС, він до останнього моменту не вірив, що йому вручать підозру: "Ще минулого тижня деякі журналісти запитували мене, чи правда, що мені збираються поставити підозру. Але, до останнього моменту, я навіть не міг уявити і повірити, що це може бути правдою, тому що, знаючи суть справи, для мене є парадоксом, що по якимусь збігу обставин мене і службу прив'язали до тієї справи".


Читайте також: Справа Насірова: з'явилися нові фото і відео пікету в Києві


Крім іншого, Насіров зазначив свою готовність бути присутніми на засіданні, яке пройде вранці 6 березня, і відстоювати в ході нього свої інтереси. "У мене не було такого бажання, не було такого плану", - також відповів він на питання про те, чи збирається залишати країну.


У мережі з'явилося відео інтерв'ю з главою ДФС:



Як повідомляв ONLINE.UA,  Романа Насірова підозрюють в пособництві збіглому нардепу Олександру Онищенко і нанесенні Україні збитків на суму в близько 2 млрд грн. Перед оголошенням підозр Насіров нібито втратив свідомість і пережив інфаркт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?