Віджим українських підприємств: у бойовиків ДНР виникли проблеми
Категорія
Події
Дата публікації

Віджим українських підприємств: у бойовиків ДНР виникли проблеми

Віджим українських підприємств: у бойовиків ДНР виникли проблеми

У бойовиків так званої ДНР після захоплення українських підприємств на окупованій ними території виникли проблеми з робітниками цих заводів.
Про це заявив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"За вказівкою керівництва ДНР розпочато проведення моніторингу соціальної ситуації в колективах підприємств, які підлягають "націоналізації". "МДБ ДНР" доповідає про напружену ситуацію і невдоволення в більшості колективів", - повідомив він.
При цьому Тимчук уточнив, що невдоволення робітників пов'язано з тим, що вони впевнені - "дії бойовиків приведуть до повного знищення підприємств і, відповідно, робочих місць".
Читайте також: За хоплення бойовиками ДНР-ЛНР українських підприємств: в мережі обговорюють цікаві деталі
"У ході проведеної наради для керівництва задіяних "міністерств і відомств" ватажок ДНР Олександр Захарченко запропонував для стабілізації ситуації організувати виплату одноразових "премій" працівникам цих підприємств, паралельно організувавши силами "МДБ ДНР" виявлення найбільш активних працівників, які виявлятимуть невдоволення "націоналізацією", - розповів депутат.
За його словами, на цю пропозицію "міністр фінансів ДНР" вказала на те, що для таких масштабних незапланованих виплат в "бюджеті республіки" грошей немає.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у президента України розповіли про нові санкції проти Росії, які загрожують їй після захоплення українських підприємств на окупованому Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?