Відомого російського рокера випустили з європейської в'язниці
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомого російського рокера випустили з європейської в'язниці

Відомого російського рокера випустили з європейської в'язниці
Джерело:  РІА Новини

Відомого російського рокера, лідера групи "Корозія металу", Сергія Троїцького випустили з в'язниці у Чорногорії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РИА Новости.
У посольстві Росії в Чорногорії виданню повідомили, що Сергій "Павук" Троїцький, засуджений раніше в Чорногорії, ще 1 березня виїхав до Москви.
"За нашою інформацією, він був звільнений з в'язниці і ще 1 березня вилетів з Чорногорії у Москву. Про його подальшу долю у нас інформації немає. Від правоохоронних органів Чорногорії в наше консульство ніяких запитів не надходило", - сказали в посольстві.
Читайте також: Знаменитий російський актор хоче знищувати українців: з'явилося відео
Нагадаємо, у жовтні минулого року Троїцького засудили до десяти місяців в'язниці в Чорногорії за заподіяння шкоди чужому майну. Музикант свою провину не визнав.
Інцидент, в якому був замішаний Троїцький, стався 3 вересня минулого року в курортному місті Сутоморе, коли в будинку, що належить громадянинові РФ, сталася пожежа. Причиною назвали підпал. Увечері того ж дня чорногорська поліція зняла з поїзда на Белград Троїцького, якого назвали головним підозрюваним, а пізніше засудили до 10-місячного тюремного ув'язнення.
Уже в грудні з'явилося повідомлення, що рішення по апеляції на вирок Троїцького в Чорногорії буде винесено на початок січня. У неділю дружина Троїцького повідомила, що він "утік в Італію". На сторінці лідера "Корозії металу" у Facebook з'явилася замітка, згідно з якою він "втік з чорногорської в'язниці за допомогою турецької мафії", а також просить про допомогу російських людей в Албанії, Італії, Сербії та Хорватії.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в Туреччині заарештовано 33-річна громадянка Росії Катерина Б., яку підозрюють у зв'язках з убивцею російського посла Андрія Карлова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?