Дитяча письменниця, яка помирає від раку, шукає дружину своєму чоловікові: опубліковані фото
Категорія
Відносини
Дата публікації

Дитяча письменниця, яка помирає від раку, шукає дружину своєму чоловікові: опубліковані фото

Дитяча письменниця, яка помирає від раку, шукає дружину своєму чоловікові: опубліковані фото

Автор 28 книг для дітей Емі Краузе Розенталь (Amy Krouse Rosenthal) зворушила мережу своїм есе, в якому написала, що шукає нову кохану для свого чоловіка Джейсона, з яким прожила 26 років.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на есе Емі в New York Times.


Жінка пише, що хотіла б прожити з Джейсоном ще 26 років, але їй залишилося дуже мало через рак яєчників. Тому вона в перервах між нападами болю написала звернення, в якому описала всі достоїнства свого чоловіка, які дізналася за роки спільного життя.


Читайте також: 100-річний чоловік не зміг відпустити руку вмираючої дружини після 77 років шлюбу: опубліковано фото


Емі пише, що колись її дядько влаштував для неї і Джейсона побачення наосліп і вона в той же вечір зрозуміла, що вийде заміж за цього хлопця. "Джейсон зрозумів це через рік".





Вона пише про те, що він дуже уважний і турботливий. Він прекрасно одягається - "наші сини люблять позичати у нього одяг". Він гарний. Джейсон прекрасно малює і готує. А ще у нього є татуювання з її ініціалами. І у неї - з його.

.


"Я ніколи не користувалася сайтами знайомств, але ґрунтуюся на досвіді 9490 днів життя з ним під одним дахом", - пише Емі. Вона зазначає, що написала це звернення в День закоханих. "Адже це краще, ніж вазочка, Сподіваюся, що хороша людина захоче бути з Джейсоном. І почнеться нова історія кохання".


"Я спеціально залишила тут пробіл, щоб ви могли почати своє нове життя з чистого аркуша. Від щирого серця. Емі".


Раніше ми писали, як  88-річна жінка вийшла заміж за чоловіка, про який дбала більше 40 років.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?