Адвокати Насірова повеселили мережу новою заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Адвокати Насірова повеселили мережу новою заявою

Адвокати Насірова повеселили мережу новою заявою

Адвокати відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова, якому суд заборонив повернутися в лікарню Феофанія, обрали несподівану тактику і затягують рішення про запобіжний захід для свого клієнта, заявивши, що той нібито "не усвідомлює суті того, що відбувається".
Про це розповів народний депутат Мустафа Найєм, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"Нова тактика захисту Романа Насірова - затягнути розгляд подання про обрання запобіжного заходу на... кілька днів! Зараз адвокати зажадали у суду провести підозрюваному судово-медичну експертизу, пославшись на те, що клієнт не може брати участь в засіданні суду, оскільки не усвідомлює (!) суті того, що відбувається", - підкреслив він.

Читайте також: Насіров "зцілився" і насмішив мережу: з'явилися фото і онлайн-трансляція суду
Також депутат зазначив, що "гуманізм не дозволяє нам підозрювати адвокатів у брехні, а пана Насірова в симуляції".


"Все набагато простіше: перерва адвокатам потрібна для того, щоб дозволити клієнту під будь-яким приводом сховатися від співробітників НАБУ і суду. Хороша новина в тому, що громадськість теж це бачить, розуміє і неприємно розчаровується", - заявив Найєм.
Крім того, він повідомив, що "є ініціатива продовжити морально і фізично допомагати панові Насірову залишатися в будівлі Солом'янського суду до кінця розгляду справи".
Тим часом із залу суду ведеться онлайн-трансляція засідання у цій скандальній справі:


У свою чергу користувачі соцмереж висміяли спроби адвокатів, а також їх клієнта.







Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що Романа Насірова підозрюють в пособництві втікачеві-нардепу Олександру Онищенкові і завданні Україні збитків на суму в близько 2 млрд грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?