З днем народження мене: Козловський відзначився поздоровленням
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

З днем народження мене: Козловський відзначився поздоровленням

З днем народження мене: Козловський відзначився поздоровленням
Джерело:  Instagram

Зірка української естради Віталій Козловський в день свого народження присвятив собі цілий пост, який розмістив у мережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співака.
Сьогодні, 6 березня, артисту виповнюється 32 роки. Козловський, який любить себе і часто демонструє свій підкачаний торс, вирішив сам себе привітати з днем ​​народження. Відповідний пост співак розмістив у своєму мікроблозі.
Читайте також: Козловський в усіх ракурсах позував біля ополонки: опубліковані фото
"Спеціально вибрав фото з "пронизливим" поглядом, щоб читалася моя зрілість і свідомість, щоб можна було написати під ним типу: "Мені 32 - вже не молодий, але ще не старий))))" Або навпаки можна зіграти на контрасті - "Я не можу в це повірити, мені 32, о Божжжеее, я старий (". Варіантів для поста може бути багато. Але на сьогоднішній день, я як ваги, перебуваючи десь посередині, можу зважити всі "за" і все "проти" і піти третім шляхом, як правило таким, яким підказує серце, бо розум досі не дозрів))) в душі відчуваю себе дорослим малим, на якого впала ціла купа відповідальності... і з якою я, до речі, непогано справляюся! мені впевнено допомагає крокувати вперед підтримка і любов моїх близьких і друзів!!! Завдяки вам я відчуваю себе захищеним і, головне, щасливим! Ціную вас і люблю! А ще спасибі моїм улюбленим батькам за те, що народили мене))) Ось так тепер живу я і не сумую, бо немає коли))) А тепер егоїстично і радісно - Happy birthday to me!" - написав Козловський.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Віталій Козловський пробував свої сили на Євробачення-2017. Співак виступив у третьому півфіналі національного відбору, де отримав низькі бали як від суддів, так і від глядачів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?