Тренер "Наполі" вивісив "білий прапор" перед матчем з "Реалом" в Лізі чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Тренер "Наполі" вивісив "білий прапор" перед матчем з "Реалом" в Лізі чемпіонів

Тренер "Наполі" вивісив "білий прапор" перед матчем з "Реалом" в Лізі чемпіонів
Джерело:  online.ua

Тренер "Наполі" Мауріціо Саррі не вірить, що його команда обіграє мадридський "Реал" і вийде в чвертьфінал Ліги чемпіонів.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Саррі сказав на передматчевій прес-конференції.
"Напевно, "Реал" пройде далі, адже вони забивають вже в 46 матчах поспіль. Але ми в будь-якому випадку спробуємо створити йому проблеми", - сказав Саррі.

Дивіться: НАПОЛІ - РЕАЛ МАТЧ-ЦЕНТР
Саррі сподівається, що вболівальники поженуть його команду вперед.
"Не думаю, що атмосфера на стадіоні сильно вплине на "Реал". Він звик грати в такій обстановці. Я більше сподіваюся, що вона вплине на нас. Єдине, що може налякати, - це коли бачиш неймовірну цілеспрямованість в очах суперника. І я сподіваюся, що наші вболівальники зможуть передати це гравцям... Весь тиск йде на "Реал". Вони - чемпіони світу, найбагатший і сильний клуб. Тому вони просто зобов'язані пройти далі. Однак наші вболівальники - теж чемпіони світу та Європи. Отже, подивимося, чим все закінчиться", - зазначив наставник "Наполі".

Читайте: Напол і - Реал: прогноз на матч Ліги чемпіонів 7 березня
Іншої думки про матч лідер півзахисту "Наполі" Марек Гамшик.
"Ми повинні вийти на поле і почати атакувати, оскільки це саме те, що ми завжди робимо в матчах на своєму стадіоні. Упевнений, зможемо зробити це і проти "Реала". Суперник небезпечний в своїх атаках, може покарати в будь-який момент. Потрібно добре оборонятися, використовувати нашу впевненість у власних силах і дотримуватися тактики", - сказав Гамшик журналістам.
Нагадаємо, в першому матчі, який відбувся в Мадриді, "Реал" обіграв "Наполі" з рахунком 3:1.
Дивіться: "Реал" побив рекорд "Барселони" часів Другої світової війни: опубліковано відео
Цікаво, що раніше "Наполі" лише тричі виходив в наступний раунд єврокубків після поразки в першому матчі на виїзді. У 11-ти випадках італійці терпіли поразки. Дві підсумкові перемоги неаполітанці здобули після того, як програли в гостях з різницею в два м'ячі.
Що стосується "Реала", то після перемоги в першому матчі на своєму полі "Реал" проходив далі в 44 з 57 випадків. Примітно, що після домашньої перемоги з рахунком 3: 1 Королівський клуб чотири рази проходив далі і стільки ж разів програвав.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?