Прокурор розкрив таємницю Насірова: зроблено резонансну заяву
Категорія
Події
Дата публікації

Прокурор розкрив таємницю Насірова: зроблено резонансну заяву

Прокурор розкрив таємницю Насірова: зроблено резонансну заяву
Джерело:  news.liga.net

Прокурор спеціалізованої антикорупційної прокуратури України заявив про те, що у затриманого голови ГФС Романа Насірова крім української є громадянство ще двох європейських держав - Великобританії і Угорщини.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ліга.Новини.
Читайте також: Обкололи хлопчика: Насиров насмішив мережу новим заявою
"Буквально перед судовим засіданням було отримано відомості, що у пана Насірова є ще одне громадянство - британське", - сказав прокурор.
За його словами, громадянство Великобританії було отримано у травні 2013 року.
"У нього є британський паспорт за номером 5084080. Це, безумовно, дуже важливо для розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу. Це ще не все, чим може похвалитися пан Насіров. Він також є громадянином Угорщини", - додав прокурор САП.
Новина про гражданствах Насирова викликала бурхливе обговорення в мережі.
"Show must go on. Прямо зараз: британське і угорське громадянство у Насірова, стверджує прокурор", - написав у Facebook журналіст Петро Шуклінов.
Користувачі прокоментували несподівану новину.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що Романа Насирова підозрюють в пособництві втікача нардепу Олександру Онищенку і нанесенні Україні збитків на суму близько 2 млрд грн.
У Солом'янському райсуді Києва проходить засідання щодо вибору запобіжного заходу затриманому Насирову. 6 березня у поліцію надійшов анонімний дзвінок про те, що будівля суду замінована. Незабаром після приїзду і інспекції експертів, засідання продовжилося.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?