У Тернополі п'яний водій влаштував драматичну погоню з поліцією: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Тернополі п'яний водій влаштував драматичну погоню з поліцією: з'явилося відео

У Тернополі п'яний водій влаштував драматичну погоню з поліцією: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У Тернополі п'яний водій на BMW влаштував погоню з патрульними поліцейськими.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіції.
Читайте також: У Києві історія з гонитвою за п'яним на Mercedes отримала несподіване продовження: з'явилися фото і деталі
"Автомобіль BMW, який знаходився в розшуку, інспектори помітили на вулиці Братів Гжицких і відразу подали сигнал про зупинку. Це сталося 5 березня, близько 3 години ночі. Водій на вимогу патрульних не зреагував, лише натиснув на педаль газу і кинувся щодуху тікати", - розповіли в поліції.
"Інспектори швидко почали його наздоганяти. Після 15-хвилинного переслідування поліцейським вдалося зупинити втікача за містом — в селі Заруддя, Збаразького району. Правоохоронці відразу застосували до водія спецзасіб — наручники. Незважаючи на те, що у керівника були помітні явні ознаки алкогольного сп'яніння, від огляду він відмовився. 28-річного порушника доставили у відділення поліції", - сказано в заяві копів.
В мережу виклали відео погоні.


Як повідомляв ONLINE.UA, 4 березня в Києві стрітрейсери влаштували гонки по місту, намагаючись сховатися від громадських активістів. В результаті, один з автомобілів врізався в маршрутку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?