Слідчі розповіли про британські квартири Насірова
Категорія
Події
Дата публікації

Слідчі розповіли про британські квартири Насірова

Слідчі розповіли про британські квартири Насірова
Джерело:  РБК Україна

Затриманий голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров має дві квартири в Лондоні, кожна з яких коштує понад 100 тисяч американських доларів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК-Україна. .
Читайте також: Ось це патріот: соцмережі киплять з-за подвійного громадянства Насірова
Антикорупційні прокурори заявили під час засідання у Солом'янському райсуді Києва, який обирає запобіжний захід Насирову, що підозрюваний протягом двох років кілька десятків разів виїжджав за кордон, у тому числі і в столиці Великобританії, де у нього є дві квартири (96 і 120 тисяч фунтів стерлінгів).
"Завдяки своєму впливу на працівників митниці, Насиров отримав право безперешкодного митного контролю. Це підтверджується відповідними перепустками. Підозрюваний протягом останніх двох років понад 60 разів перетинав кордон України. Дуже сумніваюся, що на посаді глави ГФС є так багато офіційних та державних візитів, не думаю, що стільки можна говорити про податки за межами країни", - заявив прокурор Роман Симків.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що Романа Насирова підозрюють в пособництві втікача нардепу Олександру Онищенку і нанесенні Україні збитків на суму близько 2 млрд грн.
У Солом’янському райсуді Києва проходить засідання щодо вибору запобіжного заходу затриманому Насирову. 6 березня у поліцію надійшов анонімний дзвінок про те, що будівля суду замінована. Незабаром після приїзду і інспекції експертів, засідання продовжилося.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?