Суд прийняв рішення щодо арешту Насірова: з'явилися фото і відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Суд прийняв рішення щодо арешту Насірова: з'явилися фото і відео

Суд прийняв рішення щодо арешту Насірова: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

Керівника Державної фіскальної служби України  Романа Насірова  заарештували на 60 днів.


Рішення про це прийняли в Солом'янському районному суді Києва в ніч на 7 березня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook нардепа Мустафи Найєма.


Читайте також: Ось це патріот: соцмережі киплять через подвійне громадянство Насірова


У суді вибрали запобіжний захід усуненому від виконання обов'язків глави ДФС у вигляді 60 днів утримання під вартою до 30 квітня з правом внесення застави в розмірі 100 млн грн.



Таким чином, суд частково задовольнив клопотання прокурорів САП. У мережі з'явилися нові фото і відео з будівлі суду:



Відомо, що з Солом'янського райсуду чиновника повезли в СІЗО.



За інформацією  УНІАН, один з адвокатів Насірова Андрій Кузьменко заявив, що глава ДФС не вноситиме заставу через відсутність грошей, а також не стане подавати апеляцію на рішення суду.


У той же час, представник САП Роман Сімків пояснив, що Роман Насіров був зобов'язаний здати всі паспорти і документи, що дають право виїзду за кордон, і носитиме електронний браслет.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що  Романа Насірова підозрюють в пособництві збіглому нардепу Олександру Онищенко і нанесенні Україні збитків на суму в близько 2 млрд грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?