У Путіна зробили гучну заяву щодо виборів президента Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна зробили гучну заяву щодо виборів президента Росії

У Путіна зробили гучну заяву щодо виборів президента Росії
Джерело:  Meduza

У Росії запропонували прив'язати президентські вибори, які заплановано на 2018 рік, до дня анексії Криму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Медузу".
Ідею з прив'язкою дня виборів до річниці окупації півострова підтримав пікер Держдуми Росії В'ячеслав Володін.
"Це — недільний день, і це той день, на який може бути призначене голосування у відповідності з нашим законодавством. А те, що цей день співпадає з чудовим святом, яке ми відзначаємо вже кілька років, — це дуже добре", — розповів він.
Читайте також: В окупованому Криму знайшли привід жорстко потролити Путіна: опубліковані фото
Відзначимо, що, за російськими законами, перший тур голосування на виборах президента РФ повинен пройти в другу неділю місяця, в якому пройшли попередні вибори.
В 2018 році за цим законом вибори президента повинні проходити 11 березня 2018 року.
Нагадаємо, що в 2014 році на території Криму був проведений псевдореферендум, який забезпечували "зелені чоловічки" з російської армії.
17 березня 2014 року президент РФ підписав указ про визнання незалежності Криму, що стало юридичною підставою для задоволення прохання включення його до складу Росії. Договір про входження Криму був підписаний 18 березня.
Зазначимо також, що в Україні на території Криму вважається тимчасово окупованій, США і Євросоюз також не визнали анексію півострова і ввели санкції проти Росії.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше американська журналістка зняла шокуючий репортаж, в якому показано, як вимираюча Росія продовжує підтримувати Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?