Порошенко розповів, чого чекає від суду над Росією в Гаазі: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко розповів, чого чекає від суду над Росією в Гаазі: з'явилося відео

Порошенко розповів, чого чекає від суду над Росією в Гаазі: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко чекає від Міжнародного суду ООН в Гаазі рішень, які допомогли б стабілізувати ситуацію на Донбасі і припинити утиски прав кримських татар в Криму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави держави.
Читайте також: Позов проти Росії в Гаазі: зроблено заяву про бойовиків на Донбасі
"Міжнародний Суд ООН в Гаазі почав слухання за позовом України проти РФ щодо фінансування тероризму і про дискримінацію українських і кримських татар в Криму", - зазначив Порошенко.
"Ми очікуємо рішень, які зупинять поставки зброї на окуповану територію і зможуть навести лад на неконтрольованій ділянці російсько-українського кордону, а також допоможуть зняти заборону на функціонування Меджлісу в АРК, дозволять припинити утиски етнічних українців і кримських татар", - підкреслив український лідер.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава МЗС України Павло Клімкін головною метою судового процесу в Гаазі назвав життя і права українського народу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?