Оскароносна акторка розсекретила своє справжнє ім'я
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Оскароносна акторка розсекретила своє справжнє ім'я

Оскароносна акторка розсекретила своє справжнє ім'я
Джерело:  wmagazine.com

Американська зірка Емма Стоун, яка стала найкращою актрисою за версією Академії кінематографічних мистецтв і наук США, зізналася, що заради підкорення Голлівуду була змушена взяти творчий псевдонім. Справжнє ім'я оскароносної артистки - Емілі Скотт.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на W Magazine.
Про те, що їй довелося змінити ім'я, акторка розповіла в інтерв'ю американському журналу. 28-річна голлівудська знаменитість зізналася, що у 16 років їй довелося взяти псевдонім.

Читайте також: Як школярка: фото Емми Стоун на афтепаті Vanity Fair
За словами акторки, це рішення їй далося дуже непросто.
"Ви знаєте, моє справжнє ім'я Емілі. У 16 років мені запропонували вибрати інше ім'я, я вирішила, що мене будуть звати Райлі. Райлі Стоун - так я представлялася протягом приблизно шести місяців. І в один прекрасний день на знімальному майданчику почали кричати: "Райлі, Райлі!", а я й гадки не мала, що вони кличуть мене. "Гей, ну де ж ти, ти нам потрібна прямо зараз". І тоді я вирішила, що не можу більше бути Райлі. Я вирішила спробувати інші варіанти. У мене був такий: Емілі Джей Стоун, ніби як Майкл Джей Фокс. Я люблю Майкла Джей Фокса, але все ж зрозуміла, що не можу носити це "Джей", - сказала вона.
"Врешті решт я взяла ім'я Емма, тому що воно найближче до мого справжнього імені Емілі. Ну а більшість моїх близьких, щоб не плутатися, називають мене просто Ем", - додала Стоун.
Як раніше повідомлялося на ONLINE.UA,  Емма Стоун отримала "Оскар" за роль Мії Долан у фільмі "Ла-Ла Ленд".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?