90-річна королева Великобританії прокотилася на поні в елегантному вбранні: з'явилися фото
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

90-річна королева Великобританії прокотилася на поні в елегантному вбранні: з'явилися фото

90-річна королева Великобританії прокотилася на поні в елегантному вбранні: з'явилися фото
Джерело:  Daily Mail

Королева Великобританії Єлизавета II, чутки про погане самопочуття якої ходять вже кілька місяців, здійснила прогулянку на поні уздовж річки Темзи недалеко від Віндзорського замку.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.


Для кінної прогулянки Єлизавета II, якій через місяць виповниться 91 рік, вибрала елегантне вбрання, доповнивши його шовковою хустиною. Королеву супроводжував старший конюх Террі Пендрі.


Читайте також: З королевою Великобританії ледь не сталася трагедія: стали відомі деталі


До речі, верховою їздою королева захоплюється давно. У віці чотирьох років Єлизавета стала володаркою шетландського поні на прізвисько Пеггі





Наступні 70 років королева продовжувала їздити, отримуючи від цього задоволення. Після смерті короля Георга VI в 1952 році Єлизавета успадкувала декількох скакових коней.



До 1987 року королева виїжджала на парад з нагоди дня свого народження верхом. Потім монарша особа стала користуватися екіпажем.


За роки правління Єлизавети в її честь назвали три кінних турніри.



Раніше зазначалося, що хобі обходиться королеві в копієчку. Експерти припустили, що витрати на стайні, в яких живе до 25 коней кожен сезон, обходяться скарбниці від 500 до 700 тисяч фунтів стерлінгів щорічно.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?