Де дивитися онлайн матч Арсенал - Баварія: розклад трансляцій
Категорія
Спорт
Дата публікації

Де дивитися онлайн матч Арсенал - Баварія: розклад трансляцій

Де дивитися онлайн матч Арсенал - Баварія: розклад трансляцій
Джерело:  online.ua

Сьогодні лондонський "Арсенал" постарається створити футбольне диво у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти мюнхенської "Баварії".
АРСЕНАЛ - БАВАРІЯ ДИВИТИСЯ МАТЧ
Як повідомляє ONLINE.UA, в ефірі українського ТБ трансляцію з Лондона покаже телеканал "Футбол 1".
Також дивіться трансляцію англійсько-німецького протистояння на телеканалах "Білорусь 5", "Матч! Футбол 2" і "AzTV".
Нагадаємо, три тижні тому  "Баварія" розгромила "Арсенал" з рахунком 5:1.
Дивіться: Арсенал - Баварія: прогноз на матч Ліги чемпіонів 7 березня
Цікаво, що раніше тільки трьом клубам в історії єврокубків вдавалося відігратися в плей-офф після поразки в першому матчі з різницею в чотири голи.
"Боруссія" з Менхенгладбаха перемогла "Реал" з рахунком 5:1 у третьому колі Кубку УЄФА-1985/86, але поступилася на виїзді з результатом 0:4 і вилетіла за правилом виїзного гола. "Лейшоеш" (проти "Шо-де-Фон", перше коло Кубка кубків-1961/62) і "Партизан" (проти "Куїнс Парк Рейнджерс", друге коло Кубка УЄФА-1984/85) після виїзних поразок з рахунком 2:6 виграли вдома 5:0 і 4:0 відповідно.
У Лізі чемпіонів рекордний камбек належить іспанському "Депортіво". У чвертьфіналі сезону 2003/04 іспанський клуб програв "Мілану" з рахунком 1:4, але в рідних стінах взяв реванш з рахунком 4:0.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?