Брехня Росії про зброю на Донбасі: соцмережі киплять жартами
Категорія
Події
Дата публікації

Брехня Росії про зброю на Донбасі: соцмережі киплять жартами

Брехня Росії про зброю на Донбасі: соцмережі киплять жартами
Джерело:  online.ua

У мережі продовжують висміювати відверту брехню представників Росії в Міжнародному суді ООН в Гаазі, які запевняли, що всю свою зброю бойовики так званих ДНР-ЛНР знайшли зброю в шахтах або відбили її в українських військових.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів соціальних мереж.
Нагадаємо, представники Росії заявили, що бойовики ДНР-ЛНР самі знайшли зброю - радянську або залишену українською армією: "Головне джерело зброї, яка опинилася у "повстанців" - це запаси радянських часів, які були на території України. Велика частина цих запасів була залишена в шахтах Донбасу і виявилася у "повстанців".

Читайте також: В иступ Росії в Гаазі: з'явився топ-5 прикладів брехні
При цьому росіяни не стали коментувати представлені Україною докази використання бойовиками на Донбасі новітньої зброї, яке є на озброєнні тільки у російській армії.






Як повідомляв ONLINE.UA, раніше представники Росії насмішили соцмережі своїми поясненнями щодо російського ЗРК "Бук", який збив пасажирський "Боїнг" на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?