В Україні відбудеться масштабний бізнес-саміт для підприємців
Категорія
Економіка
Дата публікації

В Україні відбудеться масштабний бізнес-саміт для підприємців

В Україні відбудеться масштабний бізнес-саміт для підприємців
Джерело:  gmsummit.me

З 19 по 21 травня в Києві пройде третя Лабораторія Онлайн Бізнесу для підприємців усіх категорій. Це 3 дні концентрованої інформації, нових тактик і перевірених стратегій від міжнародних експертів про те, як в 2017 році залучати клієнтів через інтернет. За статистикою організаторів події, освітньої компанії Genius Marketing, в минулому році ЛОБ відвідали понад 2200 учасників з 19 країн світу. 93% з них - це підприємці і ТОП-менеджери компаній.
Ринок електронної комерції і онлайн-освіти в Україні і загалом у країнах СНД тільки зароджується, - стверджує експерт в інтернет-маркетингу Олесь Тимофєєв. За його словами, в останні пару років можна спостерігати стрімке зростання. Але це не порівняти з тим, як все розвинене, наприклад, в США і Азії. Ці країни попереду мінімум на 10 років.
"В Україні можна з будь-яким бізнесом і ідеєю «заходити» онлайн, тому що люди готові купувати. Візьмемо будь-яку сферу. Навіть такі ніші як одяг і електроніка. Незважаючи на те, що вони дуже насичені і тут є сильні гравці, попит насправді в рази більше, ніж кількість якісних пропозицій. Вам просто потрібно впровадити правильну стратегію просування онлайн", - Олесь Тимофєєв, засновник освітньої компанії для підприємців Genius Marketing.



Серед спікерів ЛОБ 2017 провідні експерти СНД і Європи, успішні підприємці-практики з України та США, а також представники компаній світового рівня.


"Підготовку до цієї Лабораторії ми почали буквально одразу після її завершення в травні минулого року. Ми ретельно відбирали кожного спікера, щоб за 3 дні учасники отримали максимум цінної інформації. Так, наприклад, на подію з Німеччини прилетить мій друг Кріс Стелз. У нього 3 бізнеси в ТОП-нішах з обігом понад 500.000 євро / міс. Також виступить Марсель Кнопф - один з кращих трафік-експертів Європи. Є ще один відомий підприємець з США, але його ім'я ми поки тримаємо в секреті. Вірю, що його виступ буде вкрай корисним", -

Олесь Тимофєєв, засновник освітньої компанії для підприємців Genius Marketing


Лабораторія Онлайн Бізнесу 2017 пройде 19-21 травня з 9:30 до 18:00 у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» по вул. Салютна, 2 Контактний телефон: (044) 237 13 18.


Дізнатися більше про подію та забронювати квиток можна тут:

https://gmsummit.me

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?