На Сумщині активісти блокади посварилися з місцевими: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

На Сумщині активісти блокади посварилися з місцевими: з'явилося відео

На Сумщині активісти блокади посварилися з місцевими: з'явилося відео
Джерело:  Новини Донбасу

На залізничній станції Конотоп місцеві жителі посварилися с учасниками торгової блокади, які 5 березня встановили блокпост.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Новости Донбасса".
Серед учасників конфлікту були і народні депутати Єгор Соболєв та Семен Семенченко.
"Цей редут працює в спостережному режимі, завданням якого є виявлення номенклатур товарів, які йдуть в Росію, а які з. Також підрахунок кількості цих товарів і облік транзитних вагонів. Але основним завданням є визначення і аналіз, які товари для України є критичними, а від яких можна відмовитися. Також проаналізуємо весь товаропотік торгівлі з країною-агресором", - сказано в повідомленні штабу блокади.

Читайте також: Нове відео інциденту з Чорновол і блокадниками наробило шуму
Учасники штабу блокади пообіцяли, що протягом березня буде відкрита мережа блокпостів "по всьому кордоні".
"Разом з громадськістю буде вирішено, яким чином і в які терміни блокувати торгівлю на крові", - уточнили учасники штабу.
У поліції Сумської області повідомили, що на охорону громадського порядку було задіяно 160 правоохоронців. За фактами блокування транспортних комунікацій розпочато кримінальне провадження.
"Зараз на місці залишаються 6 представників народних депутатів, які фіксують переміщення вантажних поїздів, що курсують по залізниці. Комунікація з ними налагоджена, порушень громадського порядку немає", - повідомив в поліції.


Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі висміяли заяви пропагандистів так званої ДНР, які розповіли про відключення Запорізької АЕС нібито через відсутність вугілля, викликаного блокуванням сполучення з Донбасом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?