Податківці заявили про рекордне поповнення бюджету
Категорія
Економіка
Дата публікації

Податківці заявили про рекордне поповнення бюджету

Податківці заявили про рекордне поповнення бюджету
Джерело:  Коментарі

Офіс великих платників податків Державної фіскальної служби зібрав за лютий 2017 25,2 млрд грн.
Як повідомляють Комментарии.ua, таке багате поповнення скарбниці становить більше середньої пенсії в перерахунку на кожного пенсіонера в Україні.
На сайті відомства повідомляється, що податкові надходження збільшилися більше ніж у півтора рази, на 9,5 млрд грн, в порівнянні з лютим 2016 року.
За словами начальника Офісу Євгена Бамбізова, завдяки роботі податківців 110 підприємств показали прибуток, хоча раніше показували тільки збитки. Також він назвав рекордсменів зі зростання податкових платежів: ПАТ "Укртрансгаз", ПАТ "Південний гірничо-збагачувальний комбінат" та АТ "Мотор Січ".
Офіс великих платників податків ДФС працює з чемпіонами української економіки, річний дохід яких перевищує 1 млрд грн або які платять на рік більше 20 млн грн податків, зазначає видання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?