Журналіст: Гонтарєва - кращий банкір молодих "республік" ЛНР і ДНР
Категорія
Економіка
Дата публікації

Журналіст: Гонтарєва - кращий банкір молодих "республік" ЛНР і ДНР

Журналіст: Гонтарєва - кращий банкір молодих "республік" ЛНР і ДНР

Журналіст і економічний експерт Олександр Дубинський вважає, що голова Національного банку Валерія Гонтарєва допомогла російським банкам розширити свою присутність на території ОРДЛО
Про це Дубинський написав на своїй сторінці у Facebook, коментуючи інформацію про те, що Сбербанк Росії приступив до обслуговування в своїх відділеннях клієнтів, надають паспорта так званих ДНР і ЛНР.
"Хочу звернутися до Адміністрації президента і попросити їх виправити дуже прикру помилку! Коли Петро Олексійович заявляє, що Гонтарєва кращий банкір Східної Європи, - адже через незнання ошукує всіх нас. І применшує заслуги Валерії Олексіївни, яка своєю роботою давно показала, що перевершила цей титул. Насправді, вона є кращим банкіром не лише Східної Європи, але й молодих "республік" - "ЛНР" і "ДНР", - заявив Дубинський.
Журналіст упевнений, що з-за дій глави Нацбанку, російські банки залишилися у виграші
"Завдяки його мудрому керівництву і підтримки, яку Національний банк надає державним банкам Російської Федерації на території України, - ті змогли розширити свій бізнес на територію ОРДЛО. Сбербанк Росії вже радісно повідомив, що приступив до обслуговування в своїх відділеннях клієнтів, надають паспорта так званих "ДНР" і "ЛНР". А раз за паспортом "Л/ДНР" можна обслуговуватися в Москві, то дочірній банк може відмовити такому шановному клієнту в Україні?", - завив Дубинський.
"Спасибі Вам, Валерія Олексіївна, за ще один крок по визнанню "республік". Нащадки його, безумовно, оцінять. Сподіваюся, з допомогою суду присяжних", - додав він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?