У Росії дали рецепт, як повалити режим Путіна за три місяці: соцмережі киплять
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії дали рецепт, як повалити режим Путіна за три місяці: соцмережі киплять

У Росії дали рецепт, як повалити режим Путіна за три місяці: соцмережі киплять

Російський фінансист і блогер Слава Рабінович розповів, як рівно за три місяці може впасти режим президента Росії Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера.
"Знаєте, як режим путінської ОЗУ може впасти рівно за три місяці? Це дуже просто. Вам не подобається війна проти України? Вам не подобається війна в Сирії? Вам не подобаються продуктові «антисанкції» і збагачення за ваш рахунок Ткачова й іншої шушвалі, яка монополізує за ваш рахунок продуктовий ринок? Вам не подобаються палаци Путіна і Медведєва, які вони будують за допомогою розкрадання ваших коштів прямо з бюджету? Вам не подобаються плитки по всій Москві за п'ятсот мільярдів трильйонів рублів народних грошей, які йдуть в кишені собякінської мафії? Вам не подобаються дороги, побори в поліклініках, школах і дитячих садах, вам не подобається платити ваші податки на зарплату Поклонській і ще 450 подібних мудаків в Держдурі? Вам не подобаються розкрадання Сердюкова, Якуніна, Шувалова, Чубайса прямо з бюджету Російської Федерації?", - написав він.

Читайте також: Кремлівська пропаганда різко "розлюбила" Трампа: західні ЗМІ пояснили логіку Путіна
"Вам не подобається, що у вас і ваших дітей вкрали пенсії? Вам не подобається, що п'ятсот мільярдів трильйонів йдуть на засоби масової дезінформації і пропаганди? На підтримку терористичних груп по всьому світу? На спроби переворотів в інших країнах? На військові витрати, які все одно розпилюються? На приватні батальйони «Вагнер»? На «віолончелі» путінського фронтмена Ролдугіна? Вам не подобається, що путінська ОЗУ приватизувала бюджет Російської Федерації, тобто ваші трудові податки? Вам не подобається, що ваш голос не чути? Припиніть платити податки", - додав Рабінович.
За його словами, росіяни за Конституцією РФ мають на це повне право.
"No taxation without representation, і ви маєте на це повне право, згідно з російською Конституцією, якою повністю знехтувала путінська ОЗУ, яка захопилао владу в вашій країні. Якщо люди припинять платити податки, то режим путінської ОЗУ впаде за три місяці. Я вам це гарантую. Саме тому путінська ОЗУ винайшла витончений спосіб вилучення податків у населення - шляхом податкових відрахувань, які виконують за платників податків роботодавці. Так ось, поки це не змінено майбутньою владою, платники податків повинні вимагати у своїх роботодавців не платити податків - з причин, перерахованих вище, і зробити для цього загальноросійський страйк. Оголосити страйк і не з'явитися на роботу, всім, відразу, по всій країні. Акти громадянської непокори такого масштабу зметуть злочинну путінську ОЗУ в три місяці. У гіршому випадку Росгвардія розбіжиться, в кращому випадку - встане на сторону народу", - вважає блогер.
У мережі прокоментували ідею блогера.





Як повідомляв ONLINE.UA,  відомий російський політолог Андрій Піонтковський розповів, що Путіну буде все складніше утримувати владу - є явні причини для відносно швидкого перевороту

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?