Знаменита американська актриса приголомшила заявою про розлучення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Знаменита американська актриса приголомшила заявою про розлучення

Знаменита американська актриса приголомшила заявою про розлучення
Джерело:  Page Six

Відома голлівудська актриса Скарлетт Йоханссон розлучається зі своїм чоловіком - французьким журналістом і мистецтвознавцем Роменом Доріаком.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Pagesix.
Як пише видання, актриса подала документи на розлучення до Верховного суду штату Нью-Йорк 7 березня. У заяві вона зазначила, що їх "шлюб безнадійно зруйнований".
Йоханссон також заявила, що буде домагатися основної опіки над їхньою дочкою - дворічною Роуз Дороті Доріак. Однак представники її колишнього чоловіка відзначили, що збираються робити те ж саме.

Читайте також: Шлюб суперечить інстинкту: голлівудська зірка вразила зізнанням
Нагадаємо, Скарлетт і Ромен зіграли весілля в жовтні 2014 року. У пари є 2-річна дочка Роуз Дороті. Для Йоханссон це був другий шлюб. З 2008 по 2011 роки вона була одружена з актором Райаном Рейнольдсом




Ромен Доріак и Скарлетт Йоханссон


Як повідомляв ONLINE.UA, західні ЗМІ вже кілька місяців писали про можливе розлучення Йоханссон, проте до цих пір пара не підтверджувала цю інформацію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?