Снайпери ДНР розстріляли авто волонтерів, є поранені
Категорія
Події
Дата публікації

Снайпери ДНР розстріляли авто волонтерів, є поранені

Снайпери ДНР розстріляли авто волонтерів, є поранені

На Донбасі снайпери бойовиків так званої ДНР в районі селища Зайцево обстріляли автомобіль відомого волонтера Юлії Толмачової: вона і її водій отримали серйозні поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення користувачів Facebook.
"Близько 14 години дня (8 березня – Ред.) в районі селища Зайцево був обстріляний автомобіль відомого волонтера Юлії Толмачової. Імовірно, вогонь вівся снайперами з використанням розривних боєприпасів", — повідомив волонтер Микита Синіцин.
За його даними, Толмачова і її водій "важко поранені, готується евакуація санітарним авіатранспортом".


Читайте також: Бойовики ДНР готують коварну провокацію з перевдяганням: розвідка дізналась подробиці

Пізніше він написав, що "у Юлії черепно-мозкова травма і осколкові поранення від кулі в обличчя, водії потрапили, вище кисті, перелом і вивих плеча".



Через деякий час він доповнив це повідомлення: "Юлія Толмачова і її водій доставлені в Дніпро, обидва перебувають у свідомості".
Крім того, про напад на машину Толмачовой повідомив і волонтер Богдан Ковальов.


Читайте також: "Правий сектор" упіймає і оберне у лютеранство: стало відомо, чим лякають бойовиків ДНР

"Тримайте кулаки, моліться, підтримуйте. У нас в команді є поранені. Юлія Толмачова і Сергій Адомяк потрапили під снайперський вогонь з боку сепарского терикону", — повідомив він.



При цьому Ковальов додав, що "стан обох не важке".
"Прошу не обривати їх телефони. Ситуація під повним контролем, вся необхідна допомога надається", - резюмував він.


Читайте також: В ДНР знайшли "оригінальне" пояснення масовому пияцтву серед бойовиків


Підтвердив напад снайперів на відомого волонтера також і журналіст Роман Бочкала.
"Волонтер Юлія Толмачова дійсно поранена. Волонтерський мікроавтобус Mercedes Vito був обстріляний імовірно снайпером. Якимись розривними кулями. Це сталося сьогодні в обід при виїзді з Жованки (в районі Погоди). У Юлі постраждала голова", - написав він.
Журналіст також повідомив, що "первинне обстеження показало, що мозок не зачеплений".
"Але начебто є дрібні осколки. Вже йде борт, який доставить Юлю в Дніпро. Там слово за нейрохірургами військового госпіталю. Спасибі ВСУ за термінову організацію всієї необхідної допомоги! Загрози життю немає. За кермом був волонтер Сергій Адамяк, у нього постраждала рука. Лікарі кажуть, на гітарі грати не гірше, ніж раніше. Все могло бути набагато гірше... Молимося за якнайшвидше одужання наших друзів. Ще вчора ми були разом в Авдіївці... Привітали, суки", — резюмував він.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  президент України Петро Порошенко тепло привітав українських жінок зі святом і нагородив волонтерів, медиків та військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?