Під Києвом сталася п'яна ДТП: підозрюють чиновника
Категорія
Події
Дата публікації

Під Києвом сталася п'яна ДТП: підозрюють чиновника

Під Києвом сталася п'яна ДТП: підозрюють чиновника

У ніч на  8 березня у Ірпіні, під Києвом, сталася аварія, винуватцем котрої, вірогідно, став нетверезий співробітник Міністерства освіти і науки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на dtp.kiev.ua.

"П'яний співробітник Міністерства освіти на Renault вилетів на зустрічну смугу і врізався в автомобіль ВАЗ. Водія ВАЗ госпіталізувала швидка", - йдеться в повідомленні.


Між тим, начальник прес-служби Нацполиции Київській області Микола Жукович відмовився коментувати приналежність чиновника, який став винуватцем ДТП.


"Неважливо, до якого міністерству або відомству він належить, головне, що він у нетверезому стані сів за кермо і став винуватцем ДТП, через якого постраждали люди, що вже є злочином, і його автомобіль, як знаряддя злочину, зараз знаходиться на штрафмайданчику", - заявив він в коментарі 112.ua.


Читайте також: У Києві водій зніс зупинку: з'явилися фото і відео з місця аварії


У той же час він визнав, що ДТП сталося з вини водія Renault, який виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем "Жигулі".


"В автомобілі "Жигулі" постраждав чоловік, його доставили в лікарню і надали медичну допомогу, потім він знову повернувся до місця ДТП. У водія Renault 1986 року народження було 3.2 % проміле - це стан важкого сп'яніння", - повідомив він.


За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження.


"За законом передбачено покарання за водіння транспортного засобу в нетверезому стані у вигляді штрафу в розмірі 10 тис. і позбавлення водійських прав на рік", - заявив він.


Як повідомляв ONLINE.UA,  6 березня під Києвом поблизу Бузової сталося серйозна аварія на трасі Київ-Чоп.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?