В Європу на вихідні: українці обговорюють новину щодо авіапольотів
Категорія
Економіка
Дата публікації

В Європу на вихідні: українці обговорюють новину щодо авіапольотів

В Європу на вихідні: українці обговорюють новину щодо авіапольотів
Джерело:  online.ua

В Україну готується зайти один з найбільших лоукостерів Європи - компанія Ryanair, соціальних .мережах активно обговорюють цю новину.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву міністра інфраструктури Володимира Омеляна в ефірі  112.ua.


"Мені приємно анонсувати, що 15 березня у нас буде спільна прес-конференція з одним із найбільших європейських лоукостів, який оголосить про свій намір зайти на український ринок", — заявив він.
При цьому Омелян додав, що "ця компанія і проінформує про маршрути, і про своє бачення ринку, та про потенційні напрями подальшого співробітництва".


Читайте також: Путін похвалив "Ладу Калину" і довів мережу до істерики

"Це велика новина. Це те, до чого ми йшли кілька років поспіль. Ми продемонстрували дуже хороші показники зростання в 2016 році, плюс 30% пасажирів більше. Плюс 5 нових старих аеропортів знову функціонують. Я сподіваюся, що українці знову будуть літати", - заявив міністр.
У той же час, він не повідомив ніякої конкретної інформації про те, який саме лоукостер мається на увазі.



Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA,  влітку 2016 року найбільший лоукостер Європи — компанія Ryanair, заявила про наміри розширити свою діяльність на територію України вже в 2017 році.


Тим часом, як заявив користувач форума  avianews.com  під ніком tkr, в коді голландської версії сайту Ryanair вже з'явилася згадка українських аеропортів Жуляни і Львів.


Раніше цей же користувач повідомив про появу на тестовій версії сайту Wizz Air рейсу Львів-Вроцлав за два дні до його офіційного анонсування.


Також він виклав скріншоти, на яких зняті коди з польотами в Україну.




У свою чергу, українці в соціальних мережах відверто порадів можливості бюджетних подорожей до Європи.
"Прихід" Ryanair " на український ринок – це важливий момент. Ця компанія якісно вчить пасажирів літати без багажу, чекінитися онлайн. І найголовніше - літати так само просто, як їздити автобусом. Чекаємо оголошення 15 березня", — написав у своєму Facebook відомий мандрівник Євген Іхельзон.



Его радость поддержали многие пользователи сети.










Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  один з європейських лоукостерів вразив мережу своєю ідеєю щодо можливості продажу авіаквитків по практично нульовій ціні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?