Ми все розуміємо: в НАТО зробили приємну для України заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми все розуміємо: в НАТО зробили приємну для України заяву

Ми все розуміємо: в НАТО зробили приємну для України заяву
Джерело:  online.ua

Заступник міністра закордонних справ Вадим Пристайко заявив, що в ході засідання комісії Україна-НАТО 8 березня Україна отримала чітку позицію про підтримку з боку Північноатлантичного Альянсу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112 Україна.
"Була чітка позиція щодо підтримки України з боку НАТО, як організації, так і її членів - країн-учасниць... Вони знають, хто на кого напав, розуміють, хто винен, і називають винною Росію", - сказав Пристайко.
Читайте також: У НАТО зробили дуже тривожну для Путіна заяву
За словами заступника міністра закордонних справ, "в НАТО виявляють інтерес до того, що відбувається на Донбасі, чому відбувається погіршення ситуації і яким шляхом піде Україна, щоб вийти з цієї ситуації".
"Цікавилися питаннями реформ, як Україна буде боротися з корупцією, як знайде своє місце серед країн ЄС", - додав Пристайко.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  заступник голови Комітету начальників штабів збройних сил США Пол Сельва заявив, що Росія розгорнула на своїй території крилаті ракети наземного базування, які несуть загрозу безпеці НАТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?