У зоні АТО накрили снайперську групу бойовиків: штаб повідомив деталі
Категорія
Події
Дата публікації

У зоні АТО накрили снайперську групу бойовиків: штаб повідомив деталі

У зоні АТО накрили снайперську групу бойовиків: штаб повідомив деталі
Джерело:  online.ua

Упродовж минулої доби 8 березня в зоні АТО українські військові виявили снайперську групу бойовиків, один снайпер знищений.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook "Штаб АТО".
"Вчора, під час несення служби на передових позиціях, наші військовослужбовці виявили ворожу снайперську групу. Один снайпер знищений", - повідомили в штабі АТО.
Також повідомляється, що на Маріупольському напрямку з мінометів окупанти обстрілювали Мар'їнку, Чермалик та Павлопіль. З гранатометів - Водяне і Гнутове. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали Лебединський, Павлопіль, Новогригорівку, Гнутове і Широкине.
"По Широкиному, Водяному та Гнутовому вогонь вели БМП противника. По Новотроїцькому - снайпер", - сказано в повідомленні.
Читайте також: Бо йовики ДНР готують підступну провокацію з перевдяганням: в розвідці дізналися подробиці
Крім того, на Донецькому напрямку з 122-міліметрової артилерії загарбники неодноразово обстрілювали Зайцеве. З мінометів різних калібрів - Верхньоторецьке, Майорськ, Новгородське, Авдіївку, Луганське. З гранатометів і великокаліберних кулеметів - Верхньоторецьке, Піски, Невельськ, Кам'янку, Новолуганське, Новгородське, Троїцьке, Зайцеве. По Зайцевому і Новгородському вогонь вели і снайпери.
"На Луганському напрямку з 120-міліметрових мінометів бойовики вели вогонь по Новоолександрівці, Попасній і Троїцькому, а зі стрілецької зброї обстріляли Кримське і Станицю Луганську", - додали в штабі АТО.
За добу було зафіксовано 69 обстрілів. Втрат серед наших військових немає.
Як повідомляв ONLINE.UA, військові медики прооперували волонтерів, які були поранені в результаті снайперського обстрілу бойовиками так званої ДНР під Зайцевим, життя обох поза небезпекою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?