Скандал Лободи з журналістами: ЗМІ знайшли причетність ДНР, опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Скандал Лободи з журналістами: ЗМІ знайшли причетність ДНР, опубліковано відео

Скандал Лободи з журналістами: ЗМІ знайшли причетність ДНР, опубліковано відео
Джерело:  ТСН

Гучний  скандал, який розгорівся днями навколо української співачки LOBODA (Світлани Лободи), набирає обертів. Як стверджують журналісти, фірма охоронців артистки, які раніше напали на знімальну групу каналу "1+1", зареєстрована в окупованому Донецьку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.
Нагадаємо, 5 березня, під час зйомок будинку Світлани Лободи на знімальну групу телеканалу "1+1" зі зброєю напали охоронці співачки. Журналісти готували матеріал про специфіку роботи папараці, хобі та захоплення зірок для програми "Українські сенсації". Один з охоронців погрожував представникам преси пістолетом, поки вони не віддали йому камеру.
Читайте також: Лобода може поплатитися за свої концерти в Росії
ЗМІ стверджує, що в цих подіях брав участь Микола Отачкін - директор охоронної фірми "Альфа-Охорона", зареєстрованої в Донецьку, яка на непідконтрольних Україні територіях охороняє терористів так званих ДНР і ЛНР.


Відзначимо, до цього журналіст і телеведучий "Українських сенсацій" Олександр Дубинський, який раніше закликав до бойкоту концерту Лободи, який відбувся 8 березня в Києві, опублікував документ, який підтверджує слова журналістів.
"Підкинуті новин про напад на знімальну групу 1+1 охороною Світлани Лободи. Кримінальну справу за статтею "розбій" заведено на начальника її служби безпеки - Отачкін Микола Євгенович, 81 року народження. Пан Отачкін - засновник фірми "Альфа Охорона", яка зареєстрована і до сих пір (!) надає послуги на території Донецка. Тобто, в ДНР. Коли там концерт, до речі? Не все ж Москва та Москва..."- написав Дубинський.


Тим часом продюсер Лободи Нателла Крапівіна, яка днями загрожувала журналістці помстою свого друга Рамзана Кадирова, уникає спілкування з українськими ЗМІ, проте щедро роздає коментарі пропагандистським російським виданням.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  продюсер співачки Світлани Лободи (LOBODA) Нателла Крапівіна висловилася щодо спроб зривів концертів артистки в містах України. Також закликала українських артистів і їхніх продюсерів звернутися до президента країни Петра Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?