Ліквідація снайпера ДНР: українські бійці розповіли подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Ліквідація снайпера ДНР: українські бійці розповіли подробиці

Ліквідація снайпера ДНР: українські бійці розповіли подробиці

Українські бійці 72-ї окремої механізованої бригади розповіли про ліквідацію снайпера бойовиків ДНР в районі Авдіївської промзони.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook 72-ї Гвардійської омбр.
"До речі, новина від 8 березня: хлопці наші ДРГ відбили. Снайпера прихлопнули, рашика з дировськими документами. А сидів би вдома, матусю зі святом вітав - живий би залишився. Висновок: не ходи, кацап, в Україну, краще матусю привітай", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Рядов і бойовики ЛНР біжать з передової: розвідка дізналася деталі
Нагадаємо, раніше в штабі АТО повідомили, що 8 березня українські військові виявили снайперську групу бойовиків, один снайпер знищений. За добу було зафіксовано 69 обстрілів. Втрат серед наших військових немає.
Як повідомляв ONLINE.UA, 8 березня на Донбасі снайпери бойовиків так званої ДНР в районі селища Зайцеве обстріляли автомобіль відомого волонтера Юлії Толмачової: вона і її водій отримали серйозні поранення.
Військові медики прооперували волонтерів, життя обох поза небезпекою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?