Лукашенко зробив висновок із масштабних протестів білорусів
Категорія
Світ
Дата публікації

Лукашенко зробив висновок із масштабних протестів білорусів

Лукашенко зробив висновок із масштабних протестів білорусів
Джерело:  Meduza

Президент Білорусі Олександр Лукашенко після масових протестів, які білоруси влаштували проти "податку на дармоїдство", дозволив офіційно непрацюючим громадянам не платити збір ще протягом року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Медузу".
Читайте також: М и не раби: з'явилися фото і відео нових протестів проти Лукашенка в Білорусі

Лукашенко підкреслив, що декрет про "податок на дармоїдство" може бути скоректовано, але не скасовано. "Протягом березня, якщо потрібно, нам треба підкоригувати цей декрет. Але декрет скасовуватися не буде. Передайте насамперед чиновникам, що він буде виконуватися з тими поправками, про які я сказав", - зазначив він.
Як відомо, в 2015 році президент Білорусі підписав декрет про обов'язковий збір з білорусів, які офіційно працювали менше 6 місяців в році, в розмірі 20 базових величин(більше 5 тис грн).



Як повідомляв ONLINE.UA, перший термін сплати "податку на дармоїдство" закінчився 20 лютого 2017 року, в зв'язку з чим в Білорусі пройшли масові акції протесту, так звані "Марші недармоїдів".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?