Мережу розвеселила карикатура про "захоплення" Кремля феміністками
Категорія
Світ
Дата публікації

Мережу розвеселила карикатура про "захоплення" Кремля феміністками

Мережу розвеселила карикатура про "захоплення" Кремля феміністками
Джерело:  online.ua

Відомий російський художник Сергій Йолкін у своїй новій роботі представив карикатуру на "захоплення" Кремля феміністками 8 березня, чим розвеселив користувачів мережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook художника.

Читайте також: У Києві 8 березня відзначили маршем феміністок: з'явилися фото і відео
Відзначимо, що раніше в мережі з'явилося фото з двома дівчатами, які стоять з фаєрами на Кутовій Арсенальній вежі Кремля поруч із розтяжкою "Національна ідея - фемінізм".



У той же час з Кремля заявили, що фото феміністок є фотошопом. "Ніякого банера на вежі не було, це фотомонтаж. Він на совісті тих людей, які його зробили. Все інше на тій фотографії - правда", - заявив в ефірі "Ехо Москви" військовий комендант Кремля Сергій Хлєбніков.


"Як і в будь-яку військову частину, прохід туди обмежений. Людині, який спробує туди проникнути, скажуть, що прохід закритий з режимних міркувань, а якщо він не послухає, його будуть змушені доставити у відділення поліції, як це і було з тими дівчатами", - додав він.


У новій роботі Сергій Йолкін проілюстрував інцидент, зафіксувавши жіночу руку, яка замість фаєра тримає кремлівську вежу, що димить і з якої виглядає обличчя президента РФ Володимира Путіна. "Феміністки зробили красиво", - прокоментував він роботу.



Відзначимо, що в мережі посміялися над карикатурою Йолкіна. Так менше ніж за годину публікації робота зібрала кілька сотень "лайків" і пару десятків "перепостів". Також в мережі бурхливо прокоментували нову роботу художника.




Як повідомляв ONLINE.UA, 8 березня дві активістки залізли на стіну Кремля з боку Олександрівського саду з плакатом «200 років чоловіки при владі. Геть! ».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?