Здивувався навіть Москаль: з'явилося аудіо з міцними матюками поліцейського начальника
Категорія
Події
Дата публікації

Здивувався навіть Москаль: з'явилося аудіо з міцними матюками поліцейського начальника

Здивувався навіть Москаль: з'явилося аудіо з міцними матюками поліцейського начальника

У мережі з'явився аудіозапис нібито нецензурного інструктажу перед підлеглими начальника Управління патрульної поліції в Ужгороді та Мукачеві Юрія Марценишина.
Запис принесли самі правоохоронці, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт губернатора Закарпатської області Геннадія Москаля.
Читайте також: Москаль знайшов цікаве порівняння, кажучи про провал реформи поліції в Україні
"Всі знають, що я і сам люблю міцне слівце. Але, по-перше, не спілкуюся в такому стилі з підлеглими, а по-друге, деякі слова тут почув вперше! Головне ж у цій історії не форма спілкування начальника з підлеглими перед тим, як вони виходять патрулювати вулиці, а те, що Марценишин створив нестерпну обстановку в колективі і повністю завалив показники в роботі", - написав Москаль.
"Тому і кількість ДТП, і вулична злочинність за час роботи патрульної поліції в Ужгороді та Мукачеві набагато збільшилася. Видно, начальник патрульної поліції в своїй роботі керувався перевернутим принципом пріснопам'ятного Ющенка - не ділом, а словом!" - додав він.
Чиновник опублікував аудіозапис інструктажу. Обережно, присутня ненормативна лексика!


У мережі прокоментували запис:




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Закарпатській області імовірно п'яний співробітник СБУ на Mercedes збив двох людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?