Аномальна Авдіївка: в мережі розповіли про чудеса в прифронтовому місті, опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Аномальна Авдіївка: в мережі розповіли про чудеса в прифронтовому місті, опубліковані фото

Аномальна Авдіївка: в мережі розповіли про чудеса в прифронтовому місті, опубліковані фото

У прифронтовій Авдіївці, на околиці якої йде запекле протистояння, несподівано різко підвищилася народжуваність, незважаючи на неодноразові обстріл міста бойовиками так званої ДНР.
Про це розповів журналіст Андрій Цаплієнко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"Авдіївський феномен. У місті, який третій рік страждає від жорстоких обстрілів і пологи іноді брали в підвалі при свічках, спостерігається справжній бебі-бум!" – написав він.
За словами доктора місцевого пологового відділення, діти з'явилися навіть у тих, хто стояв на обліку по безпліддя.


Читайте також: Бойовики знову залишили без світла місто і важливий об'єкт на Донбасі

Медики називають різні причини сплеску народжуваності в епіцентрі війни. А самі жителі жартують, що всьому виною перебої з електрикою", — додав журналіст.
Також Цаплієнко опублікував фото новонародженої дівчинки.



"Ця дівчинка народилася сьогодні, в одну із самих тихих ночей під Донецьком. Батьки вирішили назвати дівчинку Вікторією. На честь перемоги. Згадав, що я в Авдіївці і на всяк випадок уточнив, чиєї перемоги?) "Звичайно української",- відповіла щаслива мати", - додав він.
У коментарях до повідомлення Цаплієнко виклав фото ще однієї дівчинки, яка народилася за останню добу.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі посміялися над фото з окупованого Донецька, в якому з'явилися білборди, що розповідали, нібито, виявляється "тверезість - це російська традиція".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?