В української армії з'явилася берегиня в погонах: опубліковано фото
Категорія
Культура
Дата публікації

В української армії з'явилася берегиня в погонах: опубліковано фото

Міністерство оборони України
В української армії з'явилася берегиня в погонах: опубліковано фото

Серед українських військових медиків відбувся конкурс "Берегиня в погонах", перемогу в якому здобула санітарний інструктор морської піхоти.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міноборони України.
У фіналі конкурсу учасницям запропонували розповісти про свій шлях у військову медицину і презентувати свою спеціальність. А на фінальному етапі дівчата постали перед журі та у вечірніх сукнях.
Напередодні фіналістки проходили тести на професійну та фізичну підготовку, а також показували свої творчі здібності.

Читайте також: Що таке лате і тренд по-армійски: з'явився веселий словник українських бійців


Переможцем конкурсу стала санітарний інструктор підрозділи бригади морської піхоти, молодший сержант Олена Крамаревская — 21-річна дівчина приїхала на конкурс з передової, де вона знаходиться майже рік.


Звання першої "Віце-міс" завоювала головна медсестра Військово-медичного клінічного центру у Вінниці, старшина Ольга Бабкіна, яка тричі виконувала завдання в зоні АТО і була нагороджена орденом "За мужність".


Також звання "Віце-міс" удостоїлися лейтенант медичної служби Ілона Сутула, старший сержант Валентина Сторчак та старший солдат Мар'яна Горник.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  в мережі з'явилася розповідь про феноменальне зростання народжуваності у прифронтовій Авдіївці.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?