Бойовики ЛНР показали свою суть: штаб АТО розповів про гарячу ніч
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ЛНР показали свою суть: штаб АТО розповів про гарячу ніч

Бойовики ЛНР показали свою суть: штаб АТО розповів про гарячу ніч
Джерело:  online.ua

У ніч на 10 березня бойовики так званої ЛНР влаштували жаркий обстріл тилових позицій українських військовослужбовців в Луганській області.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.


З півночі бойовики здійснювали провокаційні обстріли позицій ВСУ за допомогою артилерії калібру 152 мм. При цьому, з двох до чотирьох ночі терористи стріляли не тільки по передовим, але і по тиловим позиціям, що ставить під загрозу життя мирних жителів.


Читайте також: Аномальна Авдіївка: в мережі розповіли про чудеса в прифронтовому місті, опубліковані фото


Найбільш інтенсивно бойовики стріляли з боку школи в населеному пункті Кіровськ. Як відзначають в штабі антитерористичної операції, такі дії терористів мали на меті викликати у відповідь вогонь сил АТО, щоб потім Україну можна було звинуватити в обстрілі мирного населення.


"Зазначене в черговий раз показало, що бойовики продовжують використовувати місцевих жителів в якості заручників для досягнення своїх провокаційних цілей", - йдеться в повідомленні.


У той же час відзначимо, що за добу 9 березня в зоні АТО на Донбасі зафіксували 80 обстрілів, в результаті яких п'ять українських військових були поранені, ще один - травмований. Загиблих за минулу добу зафіксовано не було.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в зоні АТО українські військові виявили снайперську групу бойовиків, один снайпер знищений.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?