Смерть відомого ватажка ЛНР: бойовики зробили хвалькувату заяву
Категорія
Культура
Дата публікації

Смерть відомого ватажка ЛНР: бойовики зробили хвалькувату заяву

Смерть відомого ватажка ЛНР: бойовики зробили хвалькувату заяву
Джерело:  ОСІБ

Бойовики так званої ЛНР заявили, що затримали осіб, причетних до убивства ватажка "народної міліції ЛНР" Олега Анащенка, який був підірваний в центрі міста.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистський сайт Луганський інформаційний центр.
"У ході проведення співробітниками "міністерства внутрішніх справ" комплексу оперативно-розшукових заходів по "гарячих слідах" в найкоротші терміни були встановлені і затримані особи, причетні до теракту", - йдеться в заяві "міністерства ЛНР".

Читайте також: Наступник вбитого ватажка бойовиків ЛНР насмішив соцмережі: опубліковано відео
"Всі вони є військовослужбовцями сил спеціального призначення Збройних Сил України, закинутими в Луганськ в складі диверсійно-терористичної групи для вчинення терористичних актів за завданнями Служби безпеки України. Зараз з ними проводяться слідчі дії", - заявив "міністр внутрішніх справ республіки" Ігор Корнет.
За його словами, в ході розслідування "поліція" виявила дві схованки зі зброєю і боєприпасами, призначені для постачання затриманої диверсійної групи.
Корнет також завив, що "поліція ЛНР" запобігла теракту.
"Так, завдяки професійним діям "поліції" була відвернена ще більша трагедія: під час роботи на місці злочину слідчо-оперативної групи було виявлено ще один замаскований вибуховий пристрій, що містить близько 1,5 кілограмів в тротиловому еквіваленті і забезпечений вражаючими елементами", - повідомив він.
"Терористи чекали, коли на місці першого вибуху збереться значна кількість людей. На щастя, пристрій було вчасно виявлено і скасовано. Цьому теракту вдалося запобігти", - зазначив Корнет.
Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 10 березня бойовики так званої ЛНР влаштували жаркий обстріл тилових позицій українських військовослужбовців в Луганській області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?