Підопічний Вакарчука з Нігерії випустив незвичайну пісню: опубліковано аудіо
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Підопічний Вакарчука з Нігерії випустив незвичайну пісню: опубліковано аудіо

Підопічний Вакарчука з Нігерії випустив незвичайну пісню: опубліковано аудіо
Джерело:  YouTube

Леонардо Ободоеке (Leo Mantis) родом з Нігерії, який був підопічним Святослава Вакарчука на вокальному шоу "Голос країни", презентував другий авторський сингл під назвою Na So E Dey Dey.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал музиканта.
Na So E Dey Dey - незвичайна композиція. Вперше в Україні пісня звучить на піджин - суміші спрощеної англійської та однієї з нігерійських мов.
Читайте також: Підопічна Вакарчука випустила емоційний кліп: з'явилося відео
"Пісня народилася нестандартно. Зазвичай я складаю під піаніно або гітару, цю ж написав, коли грав на барабанах у репетиційній студії. В ритмі почув щось дуже цікаве і далі з'явилися мелодія і текст. У пісні я говорю про страждання і пошук людей. У неї сумний текст, але позитивний меседж", - розповів про свою пісню Леонардо.
За словами музиканта, в Нігерії налічується понад 300 місцевих діалектів і мов, тому піджин там - універсальна мова спілкування.


Нагадаємо, Леонардо Ободоеке п'ять років тому переїхав до Тернополя з рідного Лагоса вивчати хірургію. У такcі хлопець почув музику "Океану Ельзи" і був настільки вражений, що за півтора роки вивчив українську мову на піснях групи, яка йому так полюбилася і почав писати власну музику. Після "Голосу країни" Святослав Вакарчук продюсує дебютний альбом музиканта.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в грудні минулого року Leo Mantis випустив дебютний кліп на україномовну пісню "Листи".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?