Над Савченко згущуються хмари, в СБУ зробили заяву: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Над Савченко згущуються хмари, в СБУ зробили заяву: з'явилося відео

Над Савченко згущуються хмари, в СБУ зробили заяву: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Служба безпеки України збирає матеріали щодо поїздки народного депутата Надії Савченко на окуповані території Донбасу і не виключає відкриття кримінального провадження.
Про це заявив голова СБУ Василь Грицак, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.
"Була (Савченко) на допиті один раз. Прийшовши черговий раз на допит - кілька днів тому, вона в черговий раз давала свідчення... Була інформація, що вона брала участь у стрільбах на території "ДНР". Вона сказала, що це неправда. Вона була допитана", - сказав він.
Також Грицак зазначив, що "слідчі збирають матеріали".

Читайте також: Савченко заявила, що у поїздки на Донбас уже є результат: з'явилися фото
"Якщо цих матеріалів буде достатньо для того, щоб оголосити підозру, слідчі діятимуть у встановлений законом спосіб. З цього приводу я не можу впливати на рішення слідчих", - додав він.
Голова СБУ зазначив, що ніякої спецоперації під час поїздки Савченко на Донбас не було.
"Вона цю поїздку не погоджувала ні з ким з органів державної влади, в тому числі з керівництвом спецслужби. Я скажу більше. Я не можу схвально поставитися до перебування на цій території. Я уявляю, якби хтось із наших бійців АТО поїхав туди - хлопці з "Альфи" або з добробатів - їх би на шматки порізали там, і залишили", - підкреслив він.


Грицак додав, що ніколи не повірить, що це сталося "без благословення різного роду кураторів, в тому числі з території нашого східного сусіда - з Москви".
Як повідомляв ONLINE.UA, про поїздку Савченко на Донбас стало відомо 24 лютого.
За словами депутата, вона вирушила на окуповані території, щоб відвідати українських бранців ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?