Бойовики ЛНР зробили гучну заяву про Росію і "українських терористів"
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ЛНР зробили гучну заяву про Росію і "українських терористів"

Бойовики ЛНР зробили гучну заяву про Росію і "українських терористів"
Джерело:  РІА Новини

"Міністр державної безпеки" так званої ЛНР Леонід Пасічник заявив, що затримані "українські диверсанти" готували теракт на території Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
За його словами, теракт готувався проти військовослужбовців в Білгородській області.
"Українська ДРГ (диверсійно-розвідувальна група - ONLINE.UA), яка базувалась в ЛНР, готувала спецоперації і на території Російської Федерації", - сказав Пасічник.
Пасічник також заявив, що українські спецслужби причетні до вже скоєних в Росії терактів.

Читайте також: Смерть відомого ватажка ЛНР: бойовики зробили хвалькувату заяву
"Нам відомо, в тому числі і зі свідчень затриманих диверсантів (військовослужбовців 8-го полку), що командування полку спільно з начальником департаменту контррозвідки СБУ полковником Сандурським Анатолієм Вікторовичем, позивний "Хутір", готувало і провело на території ДНР, ЛНР і Російської Федерації диверсійно-терористичні акти", - заявив Пасічник.
За словами "міністра державної безпеки", начальник відділу розвідки 8-го полку майор Павло Балів наразі займається підготовкою теракту на території Росії.
Пасічник додав, що в СБУ створено спеціальний відділ, який займається організацією диверсійно-терористичної діяльності на території самопроголошених ДНР, ЛНР, а також на території РФ.
Інформацію про ці теракти МДБ зробить надбанням громадськості, оскільки це, за словами Пасічника, "кричуще порушення суверенітету і міжнародного права".
Як повідомляв ONLINE.UA, бойовики так званої ЛНР організатором вбивства ватажка банди "Сомалі" Михайла Толстих- "Гіві" назвали полковника контррозвідки Служби безпеки України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?