У Будинку офіцерів спалахнула бійка через "колорадські стрічки": з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Будинку офіцерів спалахнула бійка через "колорадські стрічки": з'явилося відео

У Будинку офіцерів спалахнула бійка через "колорадські стрічки": з'явилося відео

У київському Будинку офіцерів під час громадського звіту Держслужби у справах ветеранів спалахнула бійка з приводу акції "Безсмертний полк", яка пройшла в Києві 9 травня 2016 року під червоними прапорами і з "георгіївськими стрічками" на деяких учасниках.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в youtube.
У своєму виступі активіст і ветеран АТО Дмитро Різниченко звинуватив "Організацію ветеранів України" і її главу - екс-нардепа від Компартії України Петра Цибенка в організації "путінського флешмобу з колорадськими стрічками" на гроші українського бюджету.
Після виступів Різниченка і Цибенка до учасника боїв на Донбасі підійшов відставний генерал-полковник Віктор Палій, голова Громадської ради при Міноборони, і почав пред'являти йому якісь претензії.
Читайте також: М ільйони гривень "ветеранам": скандал з бюджетними грошима отримав продовження
У відповідь Різниченко вдарив Палія, якого раніше звинувачували у зв'язках з московськими кураторами сепаратистських рухів в Україні.
Пізніше ще одна бійка сталася вже в холі Будинку офіцерів, коли з ветераном АТО намагався "з'ясувати стосунки" ще один представник ветеранських організацій.


Тим часом у соцмережах цей інцидент викликав бурхливу реакцію з осудом і схваленням дій Різниченка.














Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилися викриття генерал-полковника Віктора Палія в зв'язках з сепаратистськими рухами в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?