Притула розповів, чому молодь не ходить до церкви
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Притула розповів, чому молодь не ходить до церкви

Притула розповів, чому молодь не ходить до церкви

Відомий телеведучий, продюсер і шоумен Сергій Притула на своєму прикладі показав, як молодих людей може відвернути від відвідування церкви.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Притули.

Відповідний пост шоумен розмістив на своїй сторінці у соцмережі.

"Тиждень тому ходив до сповіді.Не встиг зайти до церкви, як одразу отримав від доброї парафіянки пораду, яку ікону потрібно піти поцілувати. Подякував за пораду. Після сповіді, став в чергу до причастя. Попереду мене чоловік 20-ть. Стою, щось своє думаю, хор слухаю. Підходить жінка, років +/- 40: «Складіть руки на грудях»! Подякував за увагу", - написав шоумен !.

Читайте також: Приїжджайте в Україну, у нас Притула є: ведучий підірвав соцмережу своїми жартами

Після причастя Притула вирішив почекати в стороні, коли можна буде піти "під чашу", щоб не товпиться в гущі прихожан. "Ступив два кроки, якась бабця ловить за руку: "Кууууди?!!! А під чашу?!", - Розповів шоумен.

Після чого, шоумен озирнувся і не помітив у храмі жодної людини у віці від 15 до 25 років.

"Окинув оком люд в церкві і побачив, що немає жодного парафіянина віком від 15 до 25. Та, коротше, я в свої 35-ть був там наймолодшим. І подумав про те, що саме завдяки ось таким «порадницям» наша молодь йде куди завгодно: в іншу віру, в атеїсти, в секти і т.д., тільки не в церкву. Бо ти йдеш до Бога, а потрапляєш на "кастинг правильності перебування в храмі", - підсумував він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Сергій Притула розповів, що робити українцям з артистами, які гастролюють по РФ, а також поміркував про "подвійні стандарти".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?