Таргани передбачили, яке місце займе Україна на Євробаченні-2017: опубліковано фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Таргани передбачили, яке місце займе Україна на Євробаченні-2017: опубліковано фото

Таргани передбачили, яке місце займе Україна на Євробаченні-2017: опубліковано фото
Джерело:  Instagram

Таргани, які передбачили в минулому році перемогу Джамали на Євробаченні, передрекли рок-гурту O.Torvald, який представить цього року Україну на міжнародному пісенному конкурсі, друге місце.
Про це розповіла українська ведуча і співачка Оля Цибульська в своєму Instagram, повідомляє ONLINE.UA.
Ведуча зустрілася з фронтменом гурту O.Torvald Женею Галичем, щоб поворожити, яка з країн переможе в цьому році в Києві.
Цибульська приїхала на зустріч з музикантом з тарганами. Так таргани допомогли артистам передбачити, яке місце займе Україна на Євробаченні-2017.
Читайте також: Соц мережі збуджені вибором представника України на Євробаченні-2017
"Я стежу за прогнозами букмекерів, тому в наших "бігах" брала участь четвірка лідерів і Україна. Незважаючи на всі зусилля Жені зрушити свого таргана з місця і змусити бігти швидше, Україна фінішувала другою. А перше місце, за нашими прогнозами, займе Греція", - розповіла Цибульська, - передає РБК Україна.

Нагадаємо, Євробачення-2017 пройде в Києві з 9 по 13 травня. O.Torvald виконає пісню Time.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

рок-группа O.Torvald заявила, что не собирается подстраиваться под гламурный формат международного песенного конкурса Евровидение

.рок-група O.Torvald заявила, що не збирається підлаштовуватися під гламурний формат міжнародного пісенного конкурсу Євробачення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?