Діди отримували: соцмережі киплять через бійку в київському Будинку офіцерів
Категорія
Події
Дата публікації

Діди отримували: соцмережі киплять через бійку в київському Будинку офіцерів

Діди отримували: соцмережі киплять через бійку в київському Будинку офіцерів
Джерело:  online.ua

У мережах триває бурхливе обговорення сутички активіста і ветерана АТО Дмитра Різниченка та представниківветеранських організацій, яких він звинуватив у фінансуванні "путінських флешмобів" в Україні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів соціальних мереж.
Нагадаємо, активіст і ветеран АТО Дмитро Різниченко звинуватив "Організацію ветеранів України" і її главу - екс-нардепа від Компартії України Петра Цибенка в організації "путінського флешмобу з колорадськими стрічками" на гроші українського бюджету 9 травня 2016 року.
У мережі продовжують бурхливо обговорювати цей інцидент, причому переважна більшість коментаторів висловлюють бурхливу підтримку діям ветерана АТО.

Читайте також: М ільйони гривень "ветеранам": скандал з бюджетними грошима отримав продовження



















При цьому є і коментатори, які засуджують ветерана.





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилося повідомлення про розподіл чималих грошей між ветеранськими організаціями, деякі з яких організовували проросійські акції.
Зокрема голову Громадської ради при Міноборони, генерал-полковника Віктора Палія, якого першим вдарив Різниченко, звинувачували у зв'язках з сепаратистськими організаціями та з кураторами в Москві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?